Страници

27 март 2007 г.

Роберто Бенини предложи брак на жената на Берлускони


Италианският актьор и режисьор Роберто Бенини предложи брак на съпругата на бившия италиански премиер Силвио Берлускони - Вероника Ларио, съобщи в. "Кориере дела сера".
Предложението Бенини отправи по време на моноспектакъла си "Целият Данте", който представи в миланския театър "Палашарп" като част от италианското си турне. На първия ред в публиката беше госпожа Берлускони, придружавана от две от децата си - Барбара и Луиджи.
Когато я видя, Бенини прекъсна монолога си и се провикна: "Каква красива жена, ако не беше омъжена, щях да се оженя веднага за нея". Бенини не се спря дотук и дори си направи реклама пред Вероника Ларио.
"Не нося обувки с ток, естественият ми ръст е метър и седемдесет, косите ми са си мои, не нося бандана, не разказвам вицове и обещавам, че няма да пея никога песните, които неотдавна Берлускони записа", каза Бенини, заричайки се да не прави нито едно от онези неща, заради които мнозина италианци критикуват Силвио Берлускони.
Шеговитото предложение за брак беше изопачен вариант на комплимент, който преди време Силвио Берлускони отправи на италианската депутатка Мара Карфаня и който породи ревността на Вероника Ларио.
Депутатката станала повод за дрязгите в семейство Берлускони, Мара Карфаня се е подвизавала и като модел.
Депутатката станала повод за дрязгите в семейство Берлускони, Мара Карфаня се е подвизавала и като модел.
Тогава дори се стигна до криза в семейство Берлускони и бившият премиер трябваше да публикува писмо с извинения към съпругата си в пресата. Сега Бенини използва скандала, за да се пошегува с госпожа Берлускони, която изобщо не се обиди от шеговитото предложение за брак, а дори го посрещна с бурен смях.
Бенини я увери, че ако тя приеме предложението, то той вече е подготвил извинителното писмо към Силвио Берлускони. Шегите на Бенини не подминаха и дъщерята на Берлускони - Барбара.
Неотдавна стана ясно, че тя е била изнудвана от папараци заради компрометиращи снимки, показващи я в мъжка компания пред миланска дискотека.
Силвио Берлускони дори платил 20 хиляди евро, за да откупи фотосите. Сега Бенини призова щерката на Берлускони да не си губи времето в учене, а да изтича в първата дискотека, за да се забавлява с когото си поиска.
Актьорът допълни, че ако тя не се натъкне там на папараци, той лично ще й ги осигури.

Няма коментари: