Страници

27 март 2007 г.

Оприличиха Стависки на Бекъм


За феновете в японската столица Токио, Максим Стависки е техният фаворит заради невероятната си прилика с английската футболна звезда Дейвид Бекъм.
"Радвам се, че те намират в мен прилика с Дейвид Бекъм! Благодаря ви много. Ако можех да взимам пари колкото него, това би било прекрасно", заяви шеговито натурализираният руснак пред агенция Ройтерс.
Българската двойка е все по-близо до защитаване на световната си титла, след като изигра блестящо оригиналния си танц и накара цялата зала да избухне в аплодисменти и да стане на крака след тяхното изпълнение.
Максим продължи: "Тангото е труден танц, но е много по-емоционален и изисква повече техника. Нашето желание бе да грабнем публиката, благодарение на емоциите, вложени в него".
Неговата партньорка Албена Денкова заяви: "Беше невероятно цялата публика да стане на крака след оригиналния танц! Никога не трябва да сме спокойни. Човек трябва винаги да се доказва, но ние сме уверени в нашите възможности".
В петък е волната програма и след нея българската двойка може да грабне златните медали, преди Албена и Максим да се оттеглят от активна спортна кариера.

Няма коментари: