Страници

1 март 2007 г.

Съдът бави погребението на Ана Никол Смит

Апелативен съд в Уест палм бийч (Флорида) обезсили решението на по-ниска съдебна инстанция, която позволи тленните останки на Ана Никол Смит да бъдат погребани на Бахамските острови, предаде Ройтерс.
Съдът уважи молбата на майката на Смит Върджи Артър да бъде спрян определеният от съда настойник на 5-месечната дъщеря на Смит Данилин, Ричард Милстейн, да пренесе тялото на покойната на Бахамите, където тя прекара последните месеци от живота си.
Съдебните процедури забавиха погребението на звездата, която почина внезапно на 8 февруари в хотел във Флорида. Артър настоява Смит да бъде погребана в родния й Тексас.
Богатството на бившата топлес танцьорка и вдовица на милиардер може да възлезе на милиони долара, ако съдът посмъртно й присъди част от наследството на петролния магнат Джей Хауъард Маршал II.
Адвокатът от Маями Милстейн искаше да погребе Ана Никол до сина й Даниъл на Бахамите.
Междувременно съдебната битка за бащинството на Данилин Смит се премести в Насау на Бахамите. Дългогодишният адвокат и партньор на Смит Хауърд К. Стърн е упоменат като баща на детето в акта му за раждане. Бившият приятел на Анна Никол, Лари Бъркхед, оспорва законността на акта за раждане на Данилин и настоява да му бъде направен ДНК-тест за установяване на бащинство.

Няма коментари: