Страници

27 март 2007 г.

Фотограф обвинява принц Хари в нападение


Британският фотограф Нирах Танер обвини по-малкия син на британския престолонаследник принц Чарлз - принц Хари, в нападение, съобщиха британските средства за информация.
В петък срещу събота принц Хари се е забавлявал в нощния клуб "Буджис" /Boujis/, намиращ се в южната част на Лондон. На излизане от клуба той е бил заснет от папарака. Възмутеният принц, според твърденията на Танер, го нападнал и му крещял.
Пред в. "Нюз ъв дъ уърлд" фотографът казва: "Той започна да ми крещи, след това ме хвана и се опита да му изблъска от тротоара... Ръцете му бяха на шията и на гърба ми. Това си бе нападение, никога досега не съм се сблъсквал с нещо подобно."
На първите си страници някои английски вестници публикуват снимки, показващи как принцът излиза около 3 часа през нощта от нощния клуб, пада, а след това се опитва да стане с помощта на приятели.
Според изявление на Кларънс хаус, официалната резиденция на принц Чарлз, Хари наистина е бил с приятели в клуба. На излизане се е спънал и е паднал върху фотографа. Той не е имал агресивно намерение. В момента на инцидента всички са се смели.
22-годишният принц Хари, офицер от полка Blues and Royals, който в близко бъдеще ще бъде изпратен да служи в Ирак, не един път е ставал център на скандали. Дълго време в световните средства за информация се обсъждаше нелепият му нацистки костюм, с който се яви на парти през 2005 г. В британските средства за информация от време на време се появяват материали, твърдящи, че принц Хари е злоупотребил с алкохола или е пушил марихуана.

Няма коментари: