Страници

27 март 2007 г.

Изписаха Бритни Спиърс от клиниката по рехабилитация


"Бритни Спиърс е изписана от лечебния център Promises Malibu след успешното приключване на програмата", се казва в съобщение на мениджъра й Лари Рудолф.
Спиърс влезе в клиниката на 22 февруари, предаде АП.
В началото на март в клиниката Бритни Спиърс е опита да се самоубие. Певицата е искала да се обеси, като си направила въже от чаршаф, но била спасена от персонала на клиниката. Преди опита за самоубийство Спиърс изписала на главата си числото 666 и изплашила лекарите, викайки "Аз съм Антихристът!" и "Аз съм фалшификат".
Лекарите обясняват всички странни постъпки на Спиърс със следродовата депресия. На 16 февруари 2007 г. певицата напусна клиниката на остров Антигуа, където остана по-малко от денонощие.
През следващите дни тя успя да си обръсне главата, да си направи нова татуировка и няколко пъти да влезе в клиниката Promises в Калифорния и да избяга от нея. Бритни Спиърс е съставила и списък на хората, чиято смърт желае, включвайки в него и бившия си съпруг, рапъра Кевин Федърлайн.
След развода между двамата избухна конфликт за настойничеството на двете им деца Шон Престън и Джейдън Джеймс. Вече в клиниката Спиърс заплашваше, че ще се самоубие, отравяйки се, ако Федърлайн й вземе децата.
През миналата седмица Федърлайн посети бившата си съпруга в клиниката и обеща да помисли за възстановяване на отношенията помежду тях, ако тя обещае да се поправи. Спиърс, която подаде документи за развод, сега казва, че е преразгледала отношението си към Федърлайн и дори казва, че е готова да роди трето дете, за да заздрави семейството.

Няма коментари: