Страници

18 февруари 2007 г.

А сега? Покойният син на Ана Никол Смит е единственият й наследник

Покойната Плейбой принцеса Ана Никол Смит е оставила цялото си имущество на починалия си син, изключвайки всички останали от наследството, съобщи ВВС.
Синът й Даниел Смит почина на 20-годишна възраст само три дни, след като майка му роди дъщеря си Даниелин.
Завещанието, изготвено през 2001 година, постановява, че дългогодишният й партньор Хауърд Стърн трябва да съхранява имуществото й в полза на Даниел, ако тя почине, което се случи миналата седмица.
„Умишлено пропускам да оставя наследство на половинката си и на други наследници, включително други съпрузи и потомци, които са живи понастоящем, или ще бъдат родени или осиновени впоследствие“, се казва в завещанието на Смит, подписано с истинското й име – Вики Лин Маршал.
Според ВВС, оповестяването на съдържанието на документа повдига доста въпроси относно имуществото на Плейбой иконата.
По думите на адвоката на майка й – Върджи Артур, завещанието не е нотариално заведено и следователно не е валидно.
Ана Никол Смит бе открита в безсъзнание в хотелската си стая във Флорида миналата седмица и въпреки усилията на лекарите тя почина.
Аутопсията й не показа каква е причината за смъртта й. Патологът Джоузеф Пърпър не изключи обаче възможността Ана Никол да е починала след свръхдоза наркотици. Това ще стане ясно, след като излязат резултатите от допълнителните лабораторни изследвания.
Съдия разпореди тялото на починалата да се пази до съдебното изслушване относно бащинството на дъщеря й Даниелин по-късно този месец.
За бащинството на бебето се води дело, тъй като бившият приятел на Смит – Лари Бъркхед, заяви, че той е баща на малката.
Той заведе дело срещу Ана Никол през октомври миналата година. Тя пък твърдеше, че Хауърд Стърн, който е и неин адвокат, е баща на момиченцето.
39-годишната Смит се омъжи за тексаския петролен милиардер Джей Хауърд Маршал II през 1994 година, когато бе на 26-годишна възраст. Тогава той бе на 89. Съпругът й почина година по-късно.
Години наред тя водеше дела срещу сина на Маршал заради наследството на милиардера и накрая постигна успех - през 2006 година Върховният съд й присъди каквото й се полагаше от собствеността на Маршал.

Няма коментари: