Страници

8 февруари 2007 г.

Момичета на Доналд Тръмп идват за парти у нас


Мис "Модел на Света" 2006 и "Мис Туризъм Свят" пристигат от Лондон в четвъртък, за да бъдат ВИП гости на мега-партито, което организира модна агенция "Евромодел" по случай старта си.
На коктейла в комплекс Макси в петък ще ги придружава и Джон Сийн, най-довереният човек на Доналд Тръмп и организатор на всичките му конкурси. Те ще изберат и модел от EUROMODELS, с когото да подпишат договор за работа в Лондонска модна агенция, както и за участие в конкурсите на Тръмп.
Очаква се партито да е най-мащабното модно събитие за сезона, което ще даде и ново европейско начало на модния живот у нас. Именно в зала Макси ще бъде обявена и официалната регистрация на агенцията по Мадридската конвенция, което я превръща в равнопоставена на световните агенции.
Освен миските, в България в петък ще пристигнат и три световни топмодела, които ще се включат в невероятното ревю-шоу, на което ще дефилират и манекенките на агенцията. 5 от най-луксозните и предпочитани модни марки ще представят колекциите си - спортно-елегантните облекла на "Phard", уникатите-бижута на стайност над 20 000 лева на бижутерийната верига "Ави център", колекцията от чанти и кожени палта от леопарди и визони на бутици "Posh" и ръчно-изработените булченски рокли на "My Lady", всяка на стойност над 10 000 лева и инкрустирана с по 7-8000 камъни Сваровски. Събитието ще се проведе на 9 февруари от 19.30 часа в столичния комплекс Макси.

Няма коментари: