Страници

13 февруари 2007 г.

Нова кралица в обкръжението на британската корона

Британската монархия добави още една кралица в обкръжението си.

Принц Хари, третият поред наследник на британския трон, и музикалното величие Мадона се отдадоха на задълбочени разговори на социални теми, на по чашка шампанско.
21-годишният принц, Мадона и нейният съпруг, режисьорът Гай Ричи, се събраха в елитен лондонски клуб в четвъртък вечерта, съобщава вестник „Ивнинг стандарт“.
Тримата изпили няколко коктейла с шампанско, като сметката им била едва скромните 200 долара.
Негово височество се отдало повече в разговор със съпруга на Материалното момиче. Гай споделил цялата одисея, която той и Мадона претърпяха, за да си осиновят малкия Дейвид от Малави.
Необичайната тройка си говорела за Африка, проблемът с СПИН епидемията в Африка и подобни социални проблеми, споделя неназован източник пред вестника.
Наскоро принц Хари започна интензивни тренировки за участие в евентуална мисия в Ирак. Това решение на най-палавия и непослушен член на кралското семейство, който често да са забавлява неприлично пиян по клубовете, предизвика остри реакции на Острова.
Според някои мнения, принцът трябва да иде в касапницата в Ирак, а според други Хари, който е трети кандидат за престола след баща си и брат си, не трябва в никакъв случай да се излага на този риск.
Британският вестник не коментира дали Хари е говорил с Мадона по темата, но 48-годишната звезда със сигурност би го посъветвала да не се намесва във военните действия, след като тя самата заклейми войната в Ирак още преди няколко години.

Няма коментари: