Страници

21 февруари 2007 г.

Джъстин Тимбърлейк и Камерън Диас - отново заедно?

В края на миналата седмица Джъстин Тимбърлейк и Камерън Диас са били забелязани да напускат заедно клуб в западната част на Холивуд, с което са предизвикали слуха, че отново са се събрали, съобщи Контактмюзик.
През януари двойката направи съвместно изявление, с което оповести, че продължилата им близо четири години връзка е приключила, припомня изданието. В края на миналата седмица обаче двамата са се засекли в "Уиски бар" в хотел "Сънсет Маркиз".
Очевидец разказва пред сп. "Пийпъл", че Джъстин Тимбърлейк е бил в бара в компанията на неколцина души, сред които Мартин Скорсезе. Към един часа сутринта се появила Камерън Диас и без да сяда на масата им, повела разговор с бившия си приятел. Половин час по-късно двамата напуснали заведението заедно.
"Те не се целуваха, нито се държаха за ръце, но изглеждаха доста приятелски настроени един към друг", споделя очевидецът. След раздялата му с Камерън Диас се заговори, че Джъстин Тимбърлейк е потърсил утеха в обятията на Скарлет Йохансон и на Джесика Бил.
Преди дни звездата от "Маската" и "Ангелите на Чарли" пък бе забелязана в компанията на актьора Джимон Хунсу.

Няма коментари: