Страници

15 февруари 2007 г.

Индиана Джоунс се завръща на големия екран

Новият филм за приключенията на Индиана Джоунс ще се появи по екраните догодина, а от компанията "Парамаунт пикчърс" потвърдиха, че главните актьори и снимачният екип от първия филм от поредицата ще работят заедно над новата лента, съобщи Контактмюзик.
Четвъртият филм от поредицата все още не е озаглавен, но от "Парамаунт пикчърс" поясниха, че той ще излезе по екраните на 22 май 2008 г. Продуцентът Джордж Лукас и легендарният режисьор Стивън Спилбърг отново ще обединят силите си, за да може филмът да бъде заснет по-късно тази година, а Харисън Форд отново ще се превъплъти в ролята, която му спечели цяла армия от фенове през 80-те години на миналия век.
Спилбърг заяви, че е развълнуван заради предстоящата си работа с Лукас и Форд. Режисьорът поясни, че в сценария на Дейвид Коеп, сценариста на "Спайдърмен", "Невъзможна мисия" и "Джурасик парк", има нещо, което ги е накарало отново да работят заедно.
Знаем, че си струваше да изчакаме по-добрия вариант на сценария, каза Спилбърг. Надяваме се, че той ще ни предостави всичко, от което се нуждаем за историята за Индиана Джоунс.

Няма коментари: