Страници

21 февруари 2007 г.

Чарлийз Терон е най-подходяща за ролята на Анна Никол Смит

Холивудската звезда от южноафрикански произход Чарлийз Терон, носителка на "Оскар" за ролята си във филма "Чудовище", е най-подходяща да се превъплъти в образа на Анна Никол Смит, съобщи сайтът "Ресто дел Карлино".
Бившият модел на "Плейбой" почина преди малко повече от седмица. Тялото й все още не е погребано. Но в Холивуд вече упорито се говори, че ще се снима биографична лента, посветена на изпълнения с противоречия живот на Смит. Съставен е и дълъг списък на актрисите, които биха могли да изиграят ролята на бившия модел. Начело била носителката на "Оскар" Терон, защото имала физика, доближаваща се най-много до тази на Смит.
Холивудското продуцентско студио "Филмстудио" вече започна битка за правата за заснемането на подобен филм, който най-вероятно ще е екранизация по единствената биографична книга за Смит. Тези дни тя се превърна в истински хит на американския пазар.
Книгата "Голяма красива кукла" излезе от печат още през 1996 г. Написана е от фотографа Ерик Рединг и съпругата му, стилистката Д'Ева, които са снимали блондинката за "Плейбой". Тиражът й скочи многократно едва след внезапната и мистериозна кончина на Смит в началото на този месец.

Няма коментари: