Страници

25 февруари 2007 г.

Кратки новини

Наоми Кембъл напусна модната агенция, с която се прочу
Топманекенката на 90-те Наоми Кембъл напуснала агенцията "Премиър модълс", която я направи известна, пише в. "Сън".
Сега черната перла е подписала договор с американския гигант Ай Ем Джи. "Бяхме поразени. Нашата модна агенция помогна на Наоми Кембъл да намери пътя към славата и парите, и освен това я подкрепяхме в най-трудните й моменти", потресени са от "Премиър модълс".
Близък приятел на 36-годишната манекенка обяснява, че тя е предпочела Ай Ем Джи заради по-голямата популярност на модния гигант в световен мащаб.

***

Нюйоркчани сритаха Буш
Съоръжен с ръкавици и наколенки лъже-Буш пълзя на 4 крака в продължение на 72 часа по улиците на "Голямата ябълка" и подлагаше своя "диференциал" за свободно ритане от желаещите.
"Наистина беше удоволствие да изритам Буш. Но той заслужава много повече от това", заяви жителят на Куинс Казмир Шарп. След "спектакъла" комикът подчерта, че той имал терапевтичен ефект върху нюйоркчани и че намеренията му са били чисто артистични, а не рекламни.
"Повечето неща, които правя, са пълни тъпотии, но все пак имат и политически нюанс", добави Марк Макгоуън.

***

Джордж Буш е майстор на ужасите
Мексиканският режисьор Гилермо дел Торо, заснел филма "Лабиринтът на Пан", номиниран за "Оскар", е нарекъл президента на САЩ Джордж Буш майстор на жанра "хорор", съобщи АФП.
Така Дел Торо е коментирал съобщението, че лентата му е била показана в Белия дом. "След като спечелих похвалата на Стивън Кинг, ми стана интересно да разбера какво ще каже истинският майстор на ужасите. Или майсторът на научната фантастика, ако си спомним разузнавателните данни за Ирак" - казал режисьорът. "Лабиринтът на Пан" ще се състезава в категорията най-добър чуждестранен филм.

***

Анджелина Джоли е най-секси за всички времена
Актрисата Анджелина Джоли беше посочена за най-секси личност за всички времена от социологическо проучване, а нейният партньор Брад Пит е на трето място.
На второ място е покойният певец Елвис Пресли. Легендата Мерилин Монро и певицата Бионсе Ноулс допълват първата петицата. Резултатите от социологическото проучване, проведено по Интернет, бяха оповестени в предаването "Най-великите секс символи" по канал 14.
Лара Крофт, героиня от видеоигра и изиграна от Джоли на големия екран, е на шесто място и е единствената измислена личност в десетката. Джордж Клуни е седми, следван от Кайли Миноуг.
Проучването поставя звездата от "Карибски пирати" Джони Деп на девето място, а Скарлет Йохансон затваря кръга на десетте най-секси личности.

***

Джоли и Пит пак осиновяват дете
Здездната двойка Анджелина Джоли и Брад Пит възнамерява отново да си осиновят дете, пише в. "Сън". Момченцето е от детски дом на южно виетнамския град Хошимин.
Двамата актьори вече са подали необходимите документи. Решението за осиновяването е било взето, след като Анджелина Джоли и Брад Пит са посетили детския дом "Тамбин" през ноември миналата година. Името на момченцето, което толкова е впечатлило звездите, както и възрастта му, не се съобщават.
Малкото виетнамче ще е четвъртото дете в дома на звездната двойке. Домът им вече си пълни от детски кикот и пакости от 5-годишното камбоджанче Мадокс, осиновено от Анджелина преди 4 години, 2-годишната етиопка Захара, взета от Джоли и Пит малко след като се събраха да живеят заедно и родната си дъщеричка Шайло Нувел.

***

Реалити шоуто на Стивън Спилбърг тръгва през май
Реалити шоуто на Стивън Спилбърг и Марк Бърнет ще започне през май. То ще предложи на победителите договори за филми за 1 млн. долара.
Шоуто "On the Lot" ще започне с прослушване на 16 май по телевизия Фокс. Първите филми, продуцирани от 16 финалисти, ще бъдат излъчени на 28 май. Тогава ще отпаднат четирима от състезателите.
От 4 юни са предвидени седмични "филмови премиери" всеки понеделник, а резултатите ще бъдат излъчвани в четвъртък.
Победителят ще получи договор със студио "ДриймУъркс" - студиото, чийто създател е Спилбърг. Миналата година то беше продадено на "Парамаунт пикчърс".

***

Пускат "Сексът и градът" на игрална версия
Режисьорът и изпълнителен продуцент Майкъл Патрик Кинг работи над сценария за игралната версия на "Сексът и градът" и се очаква снимките за лентата да започнат през есента в Ню Йорк.
Слуховете, че се подготвя филм, плъзнаха още през 2004 г. след края на хитовия телевизионен сериал, припомня изданието. Актьорът Марио Кантоне, който в "Сексът и градът" изпълнява ролята на сватбения агент на Шарлът, обаче твърди, че Майкъл Патрик Кинг работи над сценария и че ако всичко върви по план, снимките за филма могат да започнат наесен. "Сериалът "Сексът и градът" има своята вярна публика и тя с нетърпение очаква игралната му версия.
По улиците често ме спират жени и ме питат кога ще е готова лентата. Сигурен съм, че филмът "Сексът и градът" ще пожъне голям успех, споделя Марио Кантоне.

***

Дженифър Лопес участва в новия сезон на American Idol
Актрисата и певица Дженифър Лопес е последната звезда, която ще се появи в нашумялото риалити шоу Америкън Айдъл.
Певицата последва стъпките на Принс и Мери Джей Блайдж и ще се покаже пред камерата по време на шестия сезон на шоуто на 11 април. Според списание "Стар", съпругът й Марк Антъни също може да я придружи.
Според запознати източници Дженифър и Марк сами са пожелали да се включат в предаването, а не са потърсени от продуцентите му.

***

Genesis ще свирят безплатно на "Чирко Масимо"
Английската група "Genesis" ще свири на безплатен концерт в "Чирко Масимо" в Рим.
Първоначално, концертът трябваше да се състои на "Виа дей Фори Империали", минаваща покрай Колизеума. Тя обаче е твърде тясна за сценографията на концерта. Затова и решението групата е да свири на огромното пространство на "Чирко Масимо", предаде Пронтософия.
Шоуто ще бъде на 14 юли и се организира съвместно с кметството на Рим. Благодарение на инициативи като тази, през изминалите години хиляди римляни видяха и слушаха на живо на "Виа дей Фори Империали" звезди като Пол Макартни, Елтън Джон, Били Джоуел и Браян Адамс.
Концертът на "Чирко Масимо" ще изобилства на светлинни и звукови ефекти, които ще паснат идеално на замислените подвижни структури и гигантски кули, които ще бъдат издигнати върху тревното пространство. Фил Колинс, Тони Банкс и Майк Радърфорд ще долетят до Рим, където обаче няма да дойде Пийтър Гейбриъл. Концертът е в рамките на европейското турне на групата "Turn It On Again Tour".

***

Майкъл Джексън иска да приеме исляма
Кралят на попа Майкъл Джексън може скоро да приеме исляма. Това твърди брат му Джърмейн.
Звездата вече се увличал в четенето на ислямски книги и се интересувал от тази вяра. Самият Джърмейн също прие мюсюлманската религия през 1989г. и сега смята, че е твърде вероятно по-малкият му брат Майкъл също да го последва.
"Когато се върнах от Мека му донесох много книги и той ме разпитваше много неща за религията ми. Казах му, че тя е миролюбива и красива", споделя още братът пред британския вестник "Мюсюлмански новини". "
Той изчете всичко и каза, че се гордее с мен, защото съм намерил нещото, което да ми дава вътрешна сила и мир", допълни още Джърмейн.

Няма коментари: