Страници

23 януари 2007 г.

Камерън лекува мъката си с култов сърфист и езда по вълните

След като разигра драматична сцена на ревност на наградите Златен глобус миналата седмица, Камерън Диаз явно се е примирила с раздялата си с Джъстин Тимбърлейк.
За да се излекува напълно от любовния си делириум, русокосият „ангел на Чарли“ се впусна в авантюра с най-известния сърфист в света Кели Слейтър.
Новосформираната двойка замина за Хаваите, където се отдаде на каране на сърф до припадък. Камерън обожава сърфа, въпреки че в миналото си беше изпатила доста от „водната дъска“, чупейки жестоко носа си.
Осемкратният шампион е известен като утешител на звездни дами след тежки сърдечни драми. Именно той приюти в прегръдките си Памела Андерсън, след като тя се раздели с Томи Лий. Пак той беше на линия за Жизел Бюндхен, когато бразилската газела напусна Леонардо Ди Каприо, изтощена от запоите и изневерите му.
Камерън и Кели пристигнаха в Оаху на Хаваите още миналата седмица и изобщо не се крият, а щедро демонстрират близостта си, особено по вълните.
Кели има къща на луксозния Норт Шор на Хаваите, където двамата са отседнали. Всъщност 34-годишната Камерън и също толкова големият сърфист се познават от 2005 г., но досега бяха само добри приятели.
Засега обаче говорителите на двете звезди мълчат относно избухването на романс между тях. Едно е сигурно, двамата споделят обичта си... към вълните.

Няма коментари: