Страници

30 януари 2007 г.

Деми Мур се убива, за да поддържа любовна форма

Деми Мур е на 44 години, но челюстите на всички мъже увисват, когато актрисата мине покрай тях.
Нищо обаче от нейния зашеметяващ външен вид не става наготово. Звездата дължи своя перфектен вид на доста строг режим.
Деми Мур признава, че, за да стигне до такава форма, буквално се е „убивала“. Тренирала е шест пъти седмично, като абсолютно всеки ден е правила по стотици коремни преси.
Сега обаче Деми върши нещата доста по-спокойно.
„Наистина се убивах с моя тренировъчен режим. Мисля, че отидох прекалено далеч“, споделя бившата съпруга на Брус Уилис пред британското издание „News of the World“.
Сега звездата залага на бързото ходене, защото то щади повече ставите и костите, коментира Деми.
„Тренирам и Пилатес, правя стречинг упражнения и фитнес с леки тежести“, описва актрисата тренировъчните си приоритети.
Причината да намали прекомерната интензивност на физически си режим е 16 години по-младият й спътник в живота – Аштън Кътчър.
„Аштън е неочаквано зрял и разумен мъж. Чувствам се много комфортно с мисълта на колко години съм и начина, по който изглеждам.
Емоционалното и душевното състояние, в което се намираме, има жизненоважна роля за това как изглеждаме. Винаги съм казвала, че хората изглеждат по-добре, когато са влюбени“, казва майката на три дъщери.
Според слухове през последните няколко години Деми е вложила над 1 милион долара за пластични операции – уголемяване и повдигане на бюста, лифтинг на веждите, липосукция и събиране на кожата на колената.
Деми обаче не признава, че се е доверявала на ножа. „Трите деца и гравитацията взеха своя данък при мен. Но не се виждам как ще прибегна до безчет брой пластични операции“.
Възраждащата се кариера на Деми също е източник на положителни емоции.
Наскоро Деми участва заедно с Аштън в супер продукцията „Боби“ - лента за брата на Джон Кенеди – сенаторът Робърт Кенеди, който също е убит при атентат. Във филма двамата участват с куп звезди, сред които Антъни Хопкинс, Шарън Стоун, Линдзи Лохан и Лорънс Фишбърн.

Няма коментари: