Страници

27 януари 2007 г.

Най-скъпоплатената актриса в света се размаза в улична лампа

Носителката на Оскар, Никол Кидман бе приета в болница, след като колата на актрисата катастрофира по време на снимки в Лос Анджелис.
Превозното средство, в което се намирала 39-годишната австралийска актриса по време на сцената, се блъснало в улична лампа. Най-скъпоплатената звезда в света е останала невредима и има само леки наранявания.
Никол е изписана от болницата Сидърс Синай и ще се върне на снимачната площадка още следващата седмица.
По време на инцидента, колата, в която се намирала актрисата, е теглена от специална движеща се платформа, снабдена със снимачна техника. Никол не е управлявала нищо, въпреки че седяла на шофьорското място. Всъщност, в уличния стълб се е блъснала колата-платформа и то с доста висока скорост.
Актрисата обаче е останала напълно спокойна. Неприятният инцидент е станал малко след полунощ, като на мястото не е имало странични хора.
Кидман, която спечели Оскар през 2003 г. за превъплащението си в британската писателка Вирджиния Улф в мрачната драма „Часовете“, в момента снима научнофантастичния „Нашествието“. Именно по време на неговите снимки е станала катастрофата.
Тя играе психиатър, който открива извънземна епидемия, заплашваща Земята.

Няма коментари: