Страници

24 януари 2007 г.

Кристина Агилера запали Ривиерата

Поп принцесата Кристина Агилера опожари Френската ривиера с талази сексапил по време на музикалните награди NRJ, които бяха връчени в Кан.
Гласовитата Кристина предизивка масова истерия още щом като стъпи на червения килим. Русокосата звезда бе облечена с дяволска червена рокля в спиращ дъха стил – истинска смесица между Бриджит Бардо и Мерилин Монро.
Въпреки че сега не е май, а януари, и прочутият Кинофестивал в Кан е далеч, Кристина успя да предизвика типично кинофестивалска "канска" олелия с присътвието си.
Дивата буквално отне блясъка на останалите звезди, засенчвайки ги с пурпурното си присъствие.
На всичкото отгоре Кристина не си тръгна и с празни ръце, като прибра наградите за най-добра международна победителка и приза за най-добър албум, за последната й тава „Back to Basics“.
Сред големите местни печеливши пък бе рапърката Diam's (френското копие на Миси Елиът).
Но и това не беше всичко от Кристина. Крехката изпълнителка направи фамозно изпълнение на церемонията, която е считана за френския еквивалент на наградите Грами.
Награди от шоуто получиха и колегите й Джъстин Тимбърлейк, Риана и рокаджиите Евънесънс. Те обаче не успяха да дойдат в Кан, за да си вземат отличията.
За сметка на това, в церемонията с изпълнения се включиха американски звезди, сред които Гуен Стефани, младото дарование Каси, Фърги, Шон Пол и Нели Фуртадо, която се развихри на сцената заедно с френския хип хопър Мат Покора.

Няма коментари: