Страници

22 януари 2007 г.

Сталоун заръча на Бекъм да не се надува в САЩ


Холивудският ветеран Силвестър Сталоун, който впрочем не се измори да играе Роки, даде ценни съвети на Дейвид Бекъм малко преди официалното пристигане на футболиста в САЩ.
"Не се дръж като супер звезда" е закон номер едно в Холивуд според Сталоун.
"Разбирам, че напрежението около тях е огромно. Преди дни дойдоха в нашия квартал да си избират къща и жена ми се обади, за да ми разкаже, как над нас кръжат хеликоптери и има 75 камери. Вниманието е разбираемо, но най-важното е да не започнат да се държат като супер звезди", обяснява мъдро Слай пред медиите.
"Мисля, че присъствието на Дейвид Бекъм ще се отрази страхотно на футбола в Америка, но ако иска хората да го взимат насериозно, трябва да намали светските прояви", продължава Рамбо.
"В Америка трябва да се държиш според това, което правиш. Ако си спортист- дръж се като спортист. Ако си прекалено разпуснат, това прави лошо впечатление и може да се отрази зле на кариерата". (Това правило очевидно не важи за Бритни и Парис, но те двете са отделна тема)
Дали Дейвид и Виктория ще се вслушат в съветите на известния актьор или ще се впуснат с пълна сила в нощния холивудски живот, остава да се разбере.

Няма коментари: