Страници

23 януари 2007 г.

"Първичен инстинкт 2" води по номинации за "Златна малинка"

"Първичен инстинкт 2" и "Малък човек" получиха по седем номинации за антинаградите "Златна малинка", съобщи Асошиейтед прес.
И двете продукции си съперничат в категорията за най-лош филм, като "Първичен инстинкт 2" е номиниран и за най-лоша актриса (Шарън Стоун), а "Малък човек" - за най-лош режисьор и за най-лоши актьор (Шон и Марлон Уейнс).
Останалите номинирани в категорията за най-лош филм са "BloodRayne", Жената от водата", както и трилърът "The Wicker Man". За най-лоша актриса си съперничат сестрите Хилари и Хейли Дъф ( "Материални момичета"), Шарън Стоун ("Първичен инстинкт 2"), Линдзи Лоън ("Лош късмет"), Кристана Локън ("BloodRayne") и Джесика Симпсън ("Employee of the Year").
Шарън Стоун вече е носителка на "Златна малинка" за най-лоша актриса за играта си в "Специалистът" и "Точка на пресичане". "Първичен инстинкт 2" има номинация също и за най-лоша екранна двойка за "изкривените гърди" на Стоун. За "Златна малинка" се борят също Дейвид Тюис в категорията за поддържащите актьори, както и режисьорът на филма Майкъл Катън-Джоунс.
Освен Шон и Марлон Уейнс за "Златна малинка" за най-лош актьор си съперничат Тим Алън ("Договор за Дядо Коледа 3", "Човекът куче" и "Zoom"), Никълъс Кейдж ("The Wicker Man"), Лари и Кейбъл Гай ("Larry the Cable Guy: Health Inspector"). Носителите на 27-те награди "Златна малинка" ще бъдат обявени на 24 февруари - един ден преди наградите "Оскар".

Няма коментари: