Страници

31 декември 2012 г.

И Кейт Уинслет ще лети в космоса


Напоследък стана много модерно да се лети в космоса. И поради сравнително ниската за някои цена на това нестандартно удоволствие – "само” 124 хиляди британски лири, голяма част от холивудските звезди вече са си закупили билети за пътешествие над земята.
След Аштън Къчър и Ръсел Бранд, Кейт Уинслет също ще види Земята отгоре. Защото двамата с новия й съпруг Нед Рокендрол ще отпразнуват сватбата си в космоса.

Билетът за уникалното пътешествие е подаръкът за младото семейство от чичото на младоженеца, милиардера Ричард Брансън.
Нед работи за притежаваната от Брансън компания "Върджин Галактик" и сам е дал тази идея на чичо си.
Кейт Уинслет и Нед Рокендрол ще се издигнат на 100 км над Земята, където ще изпаднат в безтегловност и ще могат да видят извивката на планетата ни.

Брад Пит дава 10 млн. долара за секс видеото с Джоли


Брад Пит е готов да плати голяма сума за скандалното видео с бъдещата си съпруга.
Преди дългоочакваната сватба на известната двойка на Холивуд Брад Пит и Анджелина Джоли в някои чужди медии се появиха неприятни подробности около тях.
Брад Пит е готов да плати 10 млн. долара за видеото, за да може да го откупи и  да предпази от стрес шестте им деца, защото според него няма нищо по-важно от безопасността на децата му.

29 декември 2012 г.

На света му омръзна от Адел


Албумът "21”, с който Адел се прочу по цял свят, е сред най-връщаните и разменяни подаръци, получени на Коледа, тази година, съобщава NME.
"21” продаде повече от 10 млн. копия през 2012 г., но се оказа и един от най-нежеланите подаръци за Коледа. Втори в класацията е албумът "Our Version of Events” на Емели Санде и "Up All Night” на One Direction.

Според Ерен Озагир от уебсайта musicMagpie, който позволява на потребителите да продават вече подарени им вещи, тъжен факт е, че повечето неща, които се продават онлайн след празниците, са именно "подаръците от мама и тате”.
Най-нежеланото DVD за 2012 г. се оказа "Здрач”. Филмът е предложен от 36 217 потребители за продажба. След него се нарежда "Черният рицар” с 35 461 оферти за продажбата му.
Междувременно се носят слухове, че Адел е запазила името си като търговска марка. По този начин тя си гарантира, че никой няма да използва името й, за да продава бижута или парфюми без нейно разрешение.

Тайна сватба и за Майли Сайръс?


Майли Сайръс се е омъжила тайно за Лиъм Хемсуърт, твърдят близки на звездите, цитирани от All Voices.
Според запознатите двойката е сключила брак по Коледа, а слуховете за това бяха разпалени допълнително, след като двойката беше видяна да носи чисто нови сватбени халки.
Ако новината се окаже вярна, това ще е втората двойка врекла се във вярност през декември - първи това направиха Кейт Уинслет и нейната половинка.

Новините около Сайърс започнаха да се леят, след като Сайръс публикува своя снимка с Хемсуърт на Коледа. На пръста на актьора ясно се вижда пръстен, силно наподобяващ сватбена халка.
Ръцете на Майли обаче не се виждат, тъй като тя държи малко кученце, но според близки на звездите бракът им вече е факт.

Папараци гепиха Риана гола


Риана отново бе уловена от папараци, този път - да се разхожда гола из спалнята в къщата си на Барбадос. Изпълнителката явно е пропуснала да затвори вратата на балкона си и слага секси бански, очевидно готвейки се да отиде на плаж... Фотосите моментално плъзнаха из нета и станаха достояние на обществеността.

"Риана явно е тръгнала по стъпките на старлетката Ким Кардашиян, защото обожава да е център на внимание, винаги да присъства в медиите с провокативни фотоси, които често самата тя публикува в Twitter", твърдят запознати и подозират, че "папарашките" снимки може и да са нагласени.

Снимките може да видите тук.

Меган Фокс иска още деца


Въпреки че на пръв поглед възстанови фигурата си след раждането на сина си Ноа, Меган Фокс все още се въздържала от усилена работа във фитнеса, откровеничи красавицата пред пресата отвъд океана.
Тайната на стегнатата й фигура не било потенето над уредите, а избягването на всякакви млечни продукти.

По думите на Меган това не било някаква наложена й диета, просто си дошло от само себе си. "Още съм крехка за натоварвания. Опитвам се да ям всичко, което ми попадне. Но определено избягвам млечните продукти. Може в това се крие тайната."
Ноа, който се появи на 27 септември, растял като буен младеж и бил - по думите на мама - "много здраво и весело бебе" и проявявал упорит характер от сега.
Със съпруга си Браян Остин Грийн, който има 10-годишен син Касиъс от първия си брак, двамата с Меган мечтаели да добавят скоро още някое и друго име към фамилния списък. "Искам голямо семейство. Определено ще имам още няколко деца", твърди Меган.

27 декември 2012 г.

Натали Портман е най-доходоносната актриса


Натали Портман оглави поредната класация на Forbes. Красивата актриса е с най-голяма възвръщаемост на вложените в нея средства. За всеки долар хонорар Портман е донесла на продуцентите средно 42,7 долара печалба. За пример: при бюджет едва 13 млн. долара, "Черният лебед" е инкасирал $329 млн. печалба. "Просто секс", в който Портман си партнира с Аштън Къчър, пък е спечелил 150 млн. долара при бюджет $25 млн.

На второ място с коефициент 1/40,6 e Кристен Стюарт, обявена от Forbes за най-касовата актриса през 2011 г. Трети в класацията е Шая Лебьоф, носещ по 35,8 долара печалба за всеки долар хонорар. Основните приходи тук са от научнофантастичната трилогия "Транформърс", в която Лебьоф изпълнява главната роля.
Четвърти по доходоносност е Робърт Патинсън ("Здрач") с 1/37, а пети - Даниел Радклиф ("Хари Потър") с 1/30,5.
При съставянето на класацията редакторите на Forbes са взели за основа касовите сборове от трите последни филма с участието на съответната кинозвезда през последните 3 г.

Уитни Хюстън е била убита, твърди частен детектив


Частен детектив, който не разкрива кой го е наел, твърди, че смъртта на Уитни Хюстън не е била вследствие на нещастен случай.
Певицата е била убита за неизплатени сметки за наркотици, пише в."Дейли мейл", цитирайки статия в "Нешънъл инкуайърър".

Според разследването на Пол Хюбъл звездата не е починала, удавена във ваната си, след като се нагълтала с коктейл от кокаин, марихуана и други опиати под формата на лекарства. Уитни била преследвана от няколко могъщи дилъри, които пратили свои "горили", за да съберат дълговете, които тя била натрупала за предоставени й наркотици. Сумата възлизала приблизително на 1,5 милиона долара. Звездата получила поредната доставка кокаин в хотелската си стая в "Бевърли Хилтън" в деня преди смъртта й. Някои я чули да казва: "Писна ми от този боклук!".
Хюстън и преди била спохождана и притискана от хора на дилърите, за да уреди сметките си. Частният детектив се е сдобил със записите от видеонаблюдението и идентифицирал две непознати лица да влизат малко преди смъртта й в хотела, които се смесили с нейния антураж. Именно те се промъкнали в стаята й и я убили. Хюбъл не е съгласен с изводите на съдебните медици в Ел Ей, които заключиха, че смъртта на Хюстън била "нещастен случай".
"По тялото на Уитни бяха открити класически следи от наранявания вследствие на опит за отбрана", твърди частният детектив. Той предал заключенията си на клона на ФБР в Чикаго, като се надява ведомството да започне криминално разследване по случая.
Хюбъл е на мнение, че престъпното деяние е било прикрито от местната полиция, за да не се навреди на имиджа на Бевърли хилс и в частност на хотел "Бевърли Хилтън".

Кейт Уинслет се омъжи за трети път


Носителката на „Оскар" Кейт Уинслет е разменила брачни клетви с гаджето си по-рано този месец в Ню Йорк. Щастливецът е Нед Рокендрол, който е племенник на милиардера Ричард Брансън.

Двойката излиза от около година и се сгоди през лятото. Церемонията се е състояла в абсолютна тайна, като на нея са присъствали двете деца на актрисата, най-близки приятели и членове от семейството. Впоследствие говорителят на звездата потвърди официално новината пред Eonline.
Уинслет има два брака зад гърба си – с Джим Трепълтън, баща на дъщеря ѝ Миа, с когото се развежда през 2001 г. след тригодишен брак и с режисьора Сам Мендес, от когото има син и с когото семейният ѝ живот приключи през 2010 г

Бритни кръшкала на Кевин Федърлайн с брат му


Братът на Кевин Федърлайн твърди, че големият син на Бритни Спиърс – Шон Престън е негово дете. Кристофър Федърлайн казва, че е спал с певицата по време на брака ѝ с брат му, но се е чувствал гузен от случката и досега не е искал да се разбира за нея.

Певицата се разведе с бащата на двамата си синове Шон и Джейдън – танцьора Кевин през 2006 година, но едва сега нейният бивш шурей скандализира света с откровенията си, че 7-годишният Шон е всъщност негово дете.
Според клюкарския сайт Radar Online Кристофър е подал срещу попзвездата жалба на 18 декември в съда във Флорида. Той твърди, че бившата съпруга на брат му е маниачка, която го изнудва, подиграва се с неговата мъжественост и е откраднала кредитната му карта, а след това е похарчила 4569 долара от нея за играчки за синовете си.
Два дни по-късно братът на Федърлайн е оттеглил молбата си, а семейството на Бритни не смята да прави коментар по странния случай.

Том Круз се задява с мениджърка на ресторант


Том Круз отново стана обект на клюки, след като бе забелязан да танцува „неприлични" танци с 26-годишна брюнетка в клуб в Ню Йорк.
Звездата от „Мисията невъзможна" се запознал със Синтия Джордж на 18 декември, докато вечерял в Beauty & Essex, където дамата е управителка. Очевидец разказа пред сп. In Tоuch, че Том веднага е бил привлечен от нея и е пожелал да вземе визитната ѝ картичка.

На следващия ден Круз е звънял два пъти в заведението и е оставил съобщение до дамата, след като е бил оставен на изчакване доста дълго време, пише още медията.
След по-малко от 24 часа актьорът вече е имал среща с брюнетката, като те са били забелязани в компанията на други хора в клуб La Baron.
„Те танцуваха салса и ръцете му бяха навсякъде по тялото ѝ. Изглеждаше като професионалист", разказва очевидец пред списанието.
Танците се разгорещили, а на финал като истински джентълмен Круз е осигурил кола, която да закара дамата му до дома ѝ.
Наскоро медиите писаха, че звездата е увлечена по друга дама – Дженифър Акерман, сестра на екранната му партньорка Малин Акерман. Двамата бяха забелязани да се забавляват в нощен клуб в Стокхолм след премиерата на филма му Jack Reacher.
На фона на спекулациите, че между тях има афера, източник сподели пред E! News: „Това е абсурдно. Дженифър беше там с цялото си семейство, което е изрязано от снимката. Тя си има гадже и живее с него в Лос Анджелис".

26 декември 2012 г.

Бен Афлек отказа сенаторско място


Американският актьор Бен Афлек разсея предположенията, че ще се кандидатира за сенаторското място на Джон Кери, номиниран миналия петък за държавен секретар за втория мандат на Барак Обама, съобщава електронното издание на в. "Кориере дела сера".

Афлек, който е и режисьор, изключи варианта да бъде кандидат на демократите за сенатор от щата Масачузетс. Той призна, че обича този щат много, но там има феноменални личности, които да се борят за овакантеното от Кери място в Сената. Афлек подчерта, че САЩ ще имат отличен държавен секретар в лицето на Джон Кери.

Кейти Холмс флиртува със заможен господин


Том Круз и Кейти Холмс са заедно на коледните празници. Двойката се раздели драматично преди няколко месеца, но за благото на дъщеря им Сури се съберат като семейство за празниците. Иначе и двамата вече са засечени да флиртуват - Кейти със заможен господин, а Том с Джнифър Акерман.

Коледната идилия е само в името на детето им и няма да има никакви сантиментални моменти, които да стоплят отношенията между тях. Изглежда, че и двамата са решени да продължат напред. Тези дни плъзна слух, че Том вече проявява интерес към друга жена - Дженифър Акерман, сестра на екранната му партньорка в Rock Of Ages Малин Акерман.
Холмс също не остава по-назад. Тя бе съпруга за пример на Круз близо шест години и сега вече е свободна да се оглежда и за други мъже. Актрисата, чието тяло бе обявено за най-секси през 2012 г., е забелязана да флиртува с мистериозен мъж, който я е изпратил до апартамента ѝ в Ню Йорк.
„Те си казваха "Довиждане" доста дълго време. Стояха в лобито до към два през нощта. Изглеждаше заможен мъж, имаше скъпи обувки и палто. Изпрати я до асансьора и после ѝ каза „Довиждане" и се усмихна доста романтично", издаде източник пред New York Daily News.
Свидетелят на случката допълни, че Кейти е флиртувала с господина и е усуквала косата си около пръстите си.

Джесика Симпсън обяви втората си бременност в Туитър


По Коледа американската певица и актриса Джесика Симпсън обяви втората си бременност в Туитър..
Това стана след няколко седмични догадки относно новото й майчинство. Тя пусна в Туитър снимка на 7-месечната си дъщеричка Максуел, която си играе в пясъка на Хавайските острови. Под фотоса тя изписа - "Голямата сестричка", което означава, че очаква второ бебе.

Малката Максуел се роди през месец май, малко преди майка й да подпише договор за крупна сума за новата диетична кампания на международната компания Weight Watchers, която предлага продукти за отслабване.
Въпреки че покрай новата си бременност Джесика Симпсън със сигурност ще прибави някой и друг килограм към талията си, от компанията поздравиха звездата и нейния партньор Ерик Джонсънсъс задаващия се нов член на семейството. През 2011 година Симпсън също използва Туитър, за да съобщи, че е бременна с дъщеричката си Максуел.

24 декември 2012 г.

Парис Хилтън тръгна на Коледен шопинг в Аспен


Богаташката наследница - Парис Хилтън, вече втора седмица е в Аспен, Колорадо и изглежда няма никакво намерение да си тръгва от зимния курорт.
Тя и любимият й се отдадоха на романтика край снежните писти и дори направиха няколко спускатия. Разбира си, остана време и за подаръци.
Блондинката и гаджето й - Ривър Вийпери, бяха изловени да се разхождат из улиците, търсейки коледни сувенири. Торбите с покупките бяха поверени на Вийпери.


Джъстин Бийбър се забърка в скандал заради хамстер


Идолът на младежите по света Джъстин Бийбър попадна в епицентъра на скандал, защото в сряда подари своя хамстер на една от почитателките си по време на концерт.
Жестът на певеца беше оценен от Калифорнийската асоциация на хамстерите като жестокост, съобщи в. "Дейли мейл".

Дейвид Имбър, съветник и говорител на асоциацията, обвини Бийбър пред Ей Би Си в безотговорност. TMZ разполага с любителски видеозапис, на който се вижда как певецът дава животинката на фенката си Виктория Блеър. Имбър атакува милия жест с твърденията, че е много вероятно животното да бъде наранено и потиснато след смяната на собственика си.
Независимо от обвиненията Виктория се грижи много за мъника. След като го сложи в своя профил в Туитър, броят на нейните приятели скочи на 10 000. Какво ще предприемат още от асоциацията на хамстерите, освен да трупат и те популярност на гърба на канадската звезда, ще се види в бъдеще.

Кейт Мидълтън трябва да избягва определени храни


Докато всички от кралското семейство се радват на бременността й, тя няма да може да похапне от любимите си лакомства Коледа.
Съпругата на принц Уилям бе настанена в болница заради силна токсикоза - гадене, повръщане, слабост, обезводняване.

Кейт вече е изписана, но лекарите са й препоръчали да промени начина си на живот и хранителния си режим.
Бъдещата майка трябва да избягва всички пушени меса, пастет, меки сирена и много други продукти.
Кралското бебче ще се роди под знака на змията в китайския хороскоп и се смята, че ще бъде много проницателно, ще има късмет и с лекота ще се справя с несгодите в живота.

Принц Хари убил талибански командир


Британският принц Хари е убил талибански командир, пише The Sun.
28-годишният Хари, който служи като втори пилот на хеликоптер в Афганистан, е нанесъл ракетен удар, при който е бил убит командир на талибаните в провинция Хелманд. Атаката е била извършена през октомври при съвместна операция с афганистанските сили.

Принцът е разпределен там и изпълнява ежедневни мисии в помощ на сухопътните войски.
Източник, цитиран от вестника, каза, че Хари се е превърнал в доста популярна фигура сред британските войски в Афганистан и е известен с прякора Големия Х.

23 декември 2012 г.

Холмс с най-хубавото тяло, Терон – с най-секси дупе


Поредните холивудски класации този път са за красота. Забелязана дори и на рождения си ден във фитнеса, актрисата Кейти Холмс стана звездата с най-хубаво тяло за 2012 г..
На второ място е Кейти Пери. Звездата с най-хубави крака е Блейк Лайвли, следвана от модела Хайди Клум. Чарлийз Терон е с най-секси дупето, докато Гуен Стефани е собственичка на идеалния корем. Най-добрите ръце са тези на първата дама на САЩ Мишел Обама. На второ място е Ашли Грийн.

Актьорите Анджелина Джоли и Брад Пит бяха обявени за най-стилната двойка на годината. Ева Мендес и Райън Гослинг заемат втората позиция, а след тях са риалити звездата Ким Кардашиян и рапърът Кание Уест. Следващите най-стилни звезди са Мишел Уилямс и Джейсън Сигъл. Принц Уилям и съпругата му Кейт са на пето място, следвани от младоженците Джесика Бийл и Джъстин Тимбърлейк. Моделът Миранда Кер и Орландо Блум винаги изглеждат хармонично и на една вълна с модата, заради което заслужават седмото място в класацията. Джейда Пинкет Смит и Уил Смит никога не са се появявали пред обществото в неподходящи дрехи и са в топ 10 на най-стилните двойки.

Хю Грант лапна сериозно обезщетение от Мърдок


Хю Грант е бил обезщетен със „значителна сума“ от Рупърт Мърдок, за да оттегли съдебния си иск срещу медиите на австралийския магнат.
Грант бе една от десетките знаменитости, чиито телефони бяха хакнати с цел набавяне на пикантерии за медиите на Мърдок. "Всичко приключи. Хю оттегли съдебния си иск срещу в. "News of the World", като в компенсация бе обезщетен със значителна сума", разкри адвокатът на актьора Марк Томсън.

По думите на юриста, Грант е решил да дари цялата сума на кампанията "Hacked Off" ("Без хакване!"), чиято цел е медиите да престанат да ровят в мръсното бельо на знаменитостите чрез подслушване на телефоните им, проникване в електронната им поща и пр.
Заради скандала с хакнатите ВИП-телефони през 2011 г. Мърдок бе изправен пред разследваща комисия в Обединеното кралство и принуден да закрие "News of the World", таблоид със 168-годишна история.
Освен на Грант, медийният холдинг на милиардера се съгласи да изплати компенсации и на други знаменитости, сред които Джъд Лоу, Сиена Милър, футболиста Ашли Коул, бившия зам.-премиер Джон Прескът и др.

Саймън Коуъл и Кармен Електра заедно


Бивш модел на „Плейбой“ и настоящ плейбой. Изглежда подходяща комбинация, но дали ще просъществува. Остава да видим.
Ослепителната Кармен Електра, която е бивш модел на "Плейбой", спечели сърцето на прочутия британски водещ Саймън Коуъл.

Новината разкри самият водещ в интервю, в което обаче подчерта, че "просто излиза" с нея. Кармен не му остава длъжна, говорейки непрекъснато какъв възхитителен приятел е Саймън. Двамата си разбират отлично и добре си прекарват, отбелязват техни близки.
Все пак Кармен трябва да бъде по-предпазлива: Саймън Коуъл е известен плейбой. Той е имал толкова много връзки, че броят им не може да се преброи на пръстите на ръцете и краката. А водещият е на 53 години.

21 декември 2012 г.

Мадона вдигна скандал на пушачи в Сантяго


Кралицата на поп музиката Мадона стреснала малка тълпа от чилийци, допусната да гледа как проверява апаратурата си на националния стадион в Сантяго преди концерта, като ги заплашила, че ако пушат цигари, тя няма да пее, предаде "Холивуд рипортър".

Първо голямата бяла шапка на материалното момиче предизвикала хилеж сред зрителите. Изведнъж кралицата на попа прекратила по средата изпълнението си на "Human Nature". И атакувала:
"Тук има хора, които пушат в момента. Няма да пушите. Ако пушите цигари, аз няма да правя шоу. Вас не ви е грижа за мен, тогава и аз не се интересувам от вас. Става ли? Готови ли сте да играете тази игра? Изобщо не се шегувам. Не мога да пея от пушека", скара се звездта.
След гневната си тирада тя се обърнала към испаноговорящата си публика с "Entiendes?" (т.е. "разбрахте ли") и продължила:
"Гледате ме право в очите и си пушите цигарите, все едно съм някаква шибана идиотка", след което напуснала с гръм и трясък сцената. Въпреки заканите - концертът се състоя.

Не е за първи път Мадона да се конфронтира с публиката си по време на турнето MDNA. В Маями, например, накара феновете си да я чакат 3 часа, докато най-накрая се появи на сцената.

Ричард Гиър е пред развод


Ричард Гиър е на път да остане сам. Съпругата на холивудския актьор обмисля да подаде документи за развод.
През октомври в медиите изтече информация, че 63-годишният Гиър се среща с млада начинаеща актриса. Той и дългобедрата блондинка бяха забелязани в ресторант в Ню Йорк, но актьорът и до ден-днешен отрича да има извънбрачна връзка.

Въпреки това съпругата му, бившият модел Кери Лоуъл, не вярва в думите му и обмисля да подаде молба за развод.
"Въпреки че е на 63, Ричард се радва на широка популярност сред жените, което донесе на семейството му много неприятности", заяви негов близък. Според него Гиър наистина обича жена си, но "понякога просто не може да сдържи възхищението си към красивите жени", обясни той.
Според слуховете през последните години Кели живее в постоянен страх, че актьорът й изневерява. За нея самата мисъл е унижение, което я е накарало да реши да се разведе, каза още същият източник.

Четири страни потвърдиха, че няма да участват на Евровизия


Четири държави, сред които и затъналата в дългове Португалия, ще се откажат от участие в песенния конкурс Евровизия догодина, но изпадналата в криза Гърция ще участва, съобщиха организаторите на събитието.

Босна и Херцеговина, Португалия, Словакия и Турция съобщиха, че няма да участват в конкурса, който ще се проведе в шведския град Малмьо от 14 до 18 май догодина. Първите три страни оправдаха решението си с икономически причини, а Турция се противопоставя на промени в състезателните правила, се казва в комюнике на Евровизия.
Армения ще се завърне в конкурса, след като опасения за сигурността й попречиха да изпрати делегация в съседен Азербайджан през 2012 г. Гръцката телевизия ERT е сред 39-те национални телевизии, подписали договор за излъчване на събитието следващата година, въпреки че страната е изпаднала в остра икономическа криза.

Дейвид купува на Виктория пижама за Коледа


Какво се подарява на жена, която си има всичко? Може би този въпрос си е задал Дейвид Бекъм, чудейки се с какво да изненада съпругата си Виктория за коледните празници. И в крайна сметка е решил да заложи на копринени пижами.

Футболистът се е спрял на два луксозни комплекта от магазина на Harrods в Лондон. Те са на британската дизайнерка Оливия Хали, която работи в Китай и е решила да създаде специална линия пижами, вдъхновена от модната икона на 20-и век Коко Шанел.
Оливия вече успяла да обзаведе Риана и Рита Ора, като едната дори се появи с неин тоалет на сцената.
Дейвид вече е купил подаръци за децата си – Бруклин, Ромеро, Круз и Харпър, но не издава какви са те. По-рано тази година 13-годишният Бруклин изненада родителите си с желанието си да не получава дарове за Деня на благодарността. Вместо това тийнейджърът пожела да дари разни неща на бездомните в Америка.

Украински политик нарече Мила Кунис "мръсна еврейка"


Актрисата Мила Кунис се оказа в центъра на грандиозен скандал на антисемитска основа. Тя бе публично обидена от политика Игор Мирошниченко в родната ѝ страна Украйна, след като той я нарече „жидовка". Американските медии преведоха думата в изявлението на политика като „мръсна еврейка".

Игор Мирошниченко се опита да дискредитира любимата на Ащън Кътчър пред народа ѝ, като заяви, че тя не е истинска украинка. Думите му провокира всеобщо неодобрение и дори протести пред министерството на правосъдието в Украйна, пише сайтът TMZ.
Евреите в страната са направили дори петиция, с която искат да забранят използването на тази дума, но от министерството заявиха, че тя е законна и в нея няма нищо лошо.
Мила все още не е коментирала изказването на политика по неин адрес.
По-рано тази година успешната актриса заговори за детството си и разказа:  "Родителите ми ме възпитаха със съзнанието, че съм еврейка, за да знам коя съм в действителност".

Риана - истинското лице на Барбадос


Риана се наслаждава на статута си на свободна жена в родния си край Барбадос. Докато редица страни са притиснати от снежната покривка, певицата се размотава по бански и демонстрира секси тяло в имението за 21 милиона долара Санди Лейн.

Рири е в компанията на своята приятелка Мелиса Форд и вероятно лекува разбитото си сърце, след като окончателно се раздели с голямата си любов Крис Браун. Дамата имаше натоварена с ангажименти година и с нетърпение очакваше да се прибере у дома при семейството си, където да изкара коледните празници, в първоначалния ѝ план влизаше и идеята да дойде с Крис и майка му. Но побойникът напоследък показва увлечение и към бившата си изгора Каруче Тран и това накара барбадоската да се отдръпне от него.
Междувременно, макар и на почивка, Рири не пропусна да приключи още един поет ангажимент на острова. Както по-рано беше обявено, изпълнителката на „Diamonds" се съгласи да стане лице на туристическата кампания на Барбадос за 2013 г.
Под звуците на хита ѝ Diamonds" звездата се радва като малко дете на вълните, кара колело и играе на зарове. Рири носи типични за района ярки роклички и не сваля усмивката от лицето си.

20 декември 2012 г.

Deep Purple ще представят новия си албум в Каварна


Рок динозаврите от Deep Purple ще забият на фестивала Kavarna Rock Fest 2013. Това ще се случи на 2 юни, само няколко месеца след като бандата ще е издала новия си албум, който се очаква в края на април 2013 година. Феновете в България ще са сред първите в Европа, които ще имат привилегията да чуят новите парчета на групата. Дългоочакваният нов проект пристига след голямата пауза от 8 години, когато Purple издадоха "Rapture of deep" (2005).

Фестивалът тази година ще е два дни – 1 и 2 юни, като освен Deep Purple, на сцената ще се качат и други интересни групи, които ще забавляват феновете на рок музиката. За момента организаторите от Каварна Рок пазят имената им в тайна, но както всяка година се очаква във фестивала да се включат и български рок изпълнители.
Промоционални билети за двата дни на Kavarna Rock 2013 вече са пуснати за продажба в мрежата на Eventim на цена от 70 лева. Промоцията ще продължи до 30 януари 2013 година. След нея двудневният билет ще бъде на цена от 90 лева, а еднодневният - 60.

Риана все още не е започнала с предколедното пазаруване


Само пет дни преди коледните празници барбадоската изпълнителка все още не излязла на шопинг, забелязаха британските таблоиди.
24-годишната звезда не може да намери време, защото е твърде заета с излизането на последния й албум. Тя призна, че ще пазарува в последния момент, въпреки че ужасно се е паникьосала какво да купи на малкия си брат.

"Все още не съм започнала. Потънала съм в толкова много работа около новия ми албум. Най-трудният подарък ще е за малкия ми брат, защото е на възраст, на която играчките вече не са му забавни. Какво да взема на 16-годишно момче", чуди се певицата. За съвет тя се е обърнала към нейните приятели в социалните мрежи.
За себе си тя сподели пред британското списание "OK!", че не иска материални неща за Коледа, а си пожелава само огромен успех на предстоящото й турне през 2013 г.

Кейт Мидълтън стана жертва на реклама за отслабване


Не й е леко на Кейт Мидълтън. Още преди да сключи брак с принц Уилям, всяка крачка на брюнетката бе под зоркото и нахално око на медиите. Стотици спекулации за сватба, след това и за бременност... Нахалството на журналистите дори взе една жертва - медицинската сестра, която издала информация за състоянието на бременната Кейт на австралийски водещи, които се представили за Елизабет и Чарлз.

Сега Кейт се изправи пред ново нахалство. Компания за разработка на продукти за отслабване използвала херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън за рекламно лице, но, разбира се, без нейното съгласие.
Марката претендира, че с помощта на серията за намаляване на теглото ще изглеждате стройни и красиви като Кейт. Продуктите се разпространяват чрез интернет, като на сайта е качена снимка на съпругата на принц Уилям. За жените, които се регистрират и плащат абонаментна такса всеки месец, производителите предлагат пробен период на предлаганата гама за отслабване.
Марката привлича интереса с така наречените супер храни, които стимулират способността на тялото да изгаря мазнините. Според компанията Кейт поддържа фигурата именно с тези полезни храни, благодарение на които можете да свалите до 7 килограма за седмица. Производителите уверяват, че с тази магия херцогинята успяла да смъкне 21 килограма.

Уитни Хюстън е най-търсената звезда в Google за 2012 г.


В края на всяка година Google прави различни класации за това кои са най-търсените личности, филми, фирми, видеа... и т.н. Тази година най-вълнуващата личност за хората се оказва Уитни Хюстън.

Смъртта на певицата през февруари провокира силни вълнения и очевидно е накарала доста хора да се разровят за живота и личността на тази музикална легенда.
Втората най-търсена в Google личност за 2012 г. е Кейт Мидълтън. Съпругата на принц Уилям наскоро издаде, че ще става майка. Във Великобритания и без това зари истинска истерия покрай кралските особи, а фактът, че ще стават родители, допълнително изостри вниманието на всички към тях.

В челната десетка попадат още Аманда Тод, Майкъл Дънкан, One Direction, Феликс Баумгартнер, Джеръми Лин, Морган Фрийман, Джозеф Кони и Дона Съмър.
Тази година онлайн пространството бе разтърсено и от друга личност. Корейският рапър Сай и неговото "Gangnam Style", което се превърна в най-гледанoто видео в YouTube.

Дрю Баримор: Най-накрая съм част от семейство!


Дрю Баримор е последното лице от корицата на списание Allure (януари/2013). В изданието тя разкрива подробности за своето ново семейство и малка дъщеря и освен това говори открито за това, че най-добрата ѝ приятелка – актрисата Кристен Уиг, излиза с бившото ѝ гадже - барабаниста Фабрицио Морети.

Това обаче е на втори план за Дрю, тъй като 37-годишната звезда има с какво да се гордее напоследък. Тази есен тя роди първото си дете Олив, а в началото на лятото се омъжи за красавеца и търговец на картини Уил Копелман. Освен това ѝ предстои да пусне своя линия гримове.

Ето и няколко акцента от интервюто с новоизлюпената холивудска майка:

За бурните си тинейджърски години:
"В тях имаше много грешки, дупки, пътувания, следване на лоши модели на поведение и т.н. Всичко ми е толкова ясно сега, но аз все още не се чувствам възрастна. Може би никога няма да порасна напълно."

За своя съпруг Уил:
"Ние сме противоположности, които се привличат. В същото време и двамата обичаме изкуството, музиката, приключенията и забавленията. Аз вече съм Копелман по фамилия. Имам документ, на който пише че съм Дрю Баримор Копелман. Сега той е моят дом. Чак ми идва да заплача като го казвам. Той е баща на дъщеря ми, аз съм майка на неговото дете. Най-накрая съм част от истинско семейство. Това е чудо."

За връзката на най-добрата ѝ приятелка Кристин с ексгаджето й Фабио:
„Тази връзка ми изглежда странна като кръвосмешение. Не са много хората, които биха били щастливи да видят своята приятелка да бъде романтично свързана с ексгаджето им, но за мен това не е проблем. Може би така е трябвало да се случи.“

За това, че е позирала за списание „Playboy“ през 1995 г.:
"Това беше част от моя бунтарски период, но все пак се радвам, че съм го направила. Радвам се, че съм живяла пълноценен живот, преди да създам семейство, защото сега мога да се наслаждам пълноценно на новия си живот."

За новия й проект – линия за гримове - Flower makeup line:
"Винаги ще се чувствам много ангажирана с това. По принцип всичко в живота си правя на принципа „на живот или на смърт". Харесва ми да бъда част от този бизнес.“

За новите си, по-пищни пропорции след бременността:
"Не мога да живея живот на лишения, затова ми е трудно да пазя диети. По-склонна съм да си остана пет-десет килограма по-тежка, отколкото да гладувам."

19 декември 2012 г.

Риана си купи къща за 12 млн. долара


Риана няма никакви парични затруднения. Дамата имаше изключително успешна година и успя да напълни банковата си сметка с десетки милиони долари. Ето защо тя е решила да си направи коледен подарък под формата на огромна къща, за която е платила 12 милиона долара.

Имението се намира в Пасифик Палисейдс и се простира на 11 000 кв.м. Най-хубавото според звездата е, че има огромен басейн.
„Събуждам се буквално в 5.30ч. всяка сутрин и гледам в басейна отражението на изгряващото слънце. Просто си гледам", сподели възторжено хубавицата в Twitter.
Новата придобивка на Рири разполага и със седем спални, девет бани и 20 паркоместа, пише сайтът за недвижими имоти Trulia.
Точно преди коледните празници настроението на Риана не е особено приповдигнато, тъй като връзката ѝ с Крис Браун не се развива по план. Певецът, който е още в период на пробация заради побоя, който ѝ нанесе през 2009 г., упорито преследва ексгаджето си Каруче, което никак не се нрави на барбадоската.
Изглежда, че дамата се е отказала да се бори за него, след като написа в Instagram преди броени дни: „Да си сам е гадно. Единственото нещо, което ще правя оттук нататък, е каквото си поискам!".

Семейство Бекъм е най-стилното


Едно от най-желаните отличия за всяка дама е да бъде наречена модна икона. А когато това се отнася за цялото ѝ семейство, то определено може да се почувства горда. Виктория Бекъм сигурно сияе от щастие, след като точно нейното семейство бе отличено то сайта TVBet.co.uk като „най-стилно".

Дамата усърдно се труди в света на дизайнерите, където място е намерил и съпругът ѝ Дейвид ( със своята линия за бельо) , а наскоро и средният им син Ромео засне рекламна кампания за марката Burberry, на чиято пролетно-лятна колекция е лице.
„Още откакто Дейвид и Виктория започнаха да излизат заедно през 1999 г., те се наложиха като двойка, която диктува тенденции в модния свят. Това очевидно се предава и на децата им", каза човек, работещ за сайта.
На второ място идва кланът Кардашян, представен в света на модата най-вече от Ким и малката Кендъл Дженър.
Трета позиция е окупирана от друго многодетно семейство – това на Бранджелина. А любимците на Обама – Джей Зи и Бионсе, са четвърти. Те дори успяват да изпреварят сестрите Мидълтън, които затварят петицата.
„Хубаво е да видиш как музикални величия като Бионсе и Джей Зи успяват да изпреварят нашата кралска фамилия", обяснява говорителят от TVBet.co.uk.

Цукерберг дари половин милиард


Марк Цукерберг, съосновател и изпълнителен директор на Facebook, дари $500 млн. на неправителствената организация Silicon Valley Community Foundation. Това той е направил под формата на дарение на 18 000 000 акции от своите акции в компанията, чиято пазарна стойност се оценява на половин милиард долара. Личното състояние на 28-годишния Цукерберг се изчислява на 9,4 млрд. долара.

Фондацията работи в сферите на образованието и инициативността. В своята страница във Facebook Цукерберг написал, че така се надява да допринесе за следващата серия от проекти. Това е неговото второ голямо дарение, след като се присъедини към инициативата на Бил Гейтс и Уорън Бъфет, които призоваха богатите американци да подпомагат перспективни идеи безвъзмездно.

Бракът на Клинт Истууд е пред разпад


Бракът на Клинт Истууд е на път да се разпадне, съобщават американски медии.
82-годишният легендарен режисьор и 47-годишната му съпруга Дина живеят тайно отделно един от друг и това засилва слуховете, че са се разделили. Неотдавна Дина води една седмица новините по телевизия в град Монтерей, щата Калифорния.

"Воденето на новините й липсва и тя планира да го прави много по-често, особено сега, когато двамата с Клинт изглежда поемат в различни посоки. Смятам, че тя иска отново да заживее самостоятелно, отделно от Клинт", разкри запознат източник пред американския таблоид "Нешънъл Инкуайър".
Според близки до двойката източници причина за разрива е работата на Дина като мениджър на южноафриканската момчешка група Овъртон и телевизионното й риалити "Мисис Истууд и компания".
"Всички, които работят в шоуто на Дина, са наясно, че двамата с Клинт вече не живеят заедно. Според мен те знаеха, че бракът им ще бъде краткотраен. И двамата продължават живота си", допълни източникът.

Смъртта на Ейми Уайнхаус все още е загадка


Година и половина след като Ейми Уайнхаус беше намерена мъртва в къщата си, причината за смъртта й все още остава под въпрос.
Разследването ще бъде възобновено следващия месец в Лондон, тъй като било проведено от съдебен лекар с недостатъчна квалификация. Решението за подновяване на разследването идва, след като следователката Сюзън Грийнауей нямаше необходимия стаж според британските закони. Ново съдебно заседание ще бъде проведено на 8 януари.

Законът задължава съдебните лекари да имат минимум пет години практика, но опитът на Грийнауей бил едва две години и половина. Освен това тя била назначена на поста от съпруга си Андрю Рийд, който също бил съдебен лекар. Той подаде оставка, след като съдът постанови, че е нарушил правата си, назначавайки съпругата си за негов заместник.

Похитителят на голите снимки на Скарлет отива зад решетките за 10г.


Отмъстителката Скарлет Йохансон спечели нови битка.
Кристофър Чейни бе осъден на 10 години затвор и глоба от 76 000 долара, след като системно прониквал в електронните пощи на редица холивудски звезди, сред които и Йохансон.
Присъдата бе произнесена от федералния съд на Лос Анджелис. На 36-годишния Чейни бяха предявени обвинения по 26 пункта, предвиждащи 126 г. сумарно лишаване от свобода. В крайна сметка срокът на наказанието бе редуциран до "само" 10 г., тъй като Чейни призна своята вина и сключи сделка с прокуратурата.

Хакерът от Флорида бе арестуван през март тази година, а задържането му стана в резултат на разследване на ФБР, продължило почти година, предаде Контактмюзик. Установено бе, че Чейни е прониквал в електронните пощи на филмови звезди, регистрирани в Google, Apple и Yahoo.
Сред откраднатите данни бяха и множество снимки, в това число на голата Скарлет Йохансон. От действията на Чейни пострадаха още Мила Кунис, Кристина Агилера и др. - общо около 50 души. По-пикантните фотоси на всички тях изтекоха в интернет, ставайки публично достояние.

Ди Каприо с нова половинка


Холивудският актьор Леонардо Ди Каприо, който се слави с добрия си вкус за жени, сега е прелъстил нова красавица. Звездата има връзка с Маргот Роби.
38-годишният Лео бил в близки отношения с колежката си от филма "Вълкът от Уолстрийт" и дори останал за една нощ в апартамента й на Юниън Скуеър в Ню Йорк миналата седмица. На следващата сутрин той бил забелязан да излиза от сградата в компанията на 22-годишната красавица, разказват запознати източници.

Във филма "Вълкът от Уолстрийт" Маргот играе жена, към която героят на Лео е привлечен. Тя присъствала на рождения ден на актьора в Лас Вегас миналия месец и двамата прекарали много време заедно, разказват източниците, цитирани от Контактмюзик.
Леонардо се раздели с Ерин Хийтъртън - модела на Виктория Сикрет, в края на октомври след 10-месечна връзка. Най- вероятната причина за раздялата е, че той не искал да създава семейство и двамата трудно успявали да се видят заради натоварения си график.
Сред сексапилните завоевания на звездата от "Титаник" фигурират още известни красавици - клюкарката Блейк Лайвли, манекенката Жизел Бюндхен и Бар Рафаели.

Дъстин Хофман съжалява, че не е застанал по-рано зад камерата


Носителят на две награди Оскар Дъстин Хофман изрази съжалението си, че не станал режисьор в по-ранен етап от филмовата си кариера.
Актьорът за първи път застана зад камерата за филма "Квартет", в който се разказва историята на четирима пенсионирани оперни певци. Снимките на филма бяха по-рано тази година, когато Хофман бе на 75.

По тази причина холивудската легенда призна, че трябвало да стане режисьор още преди години, предаде Контактмюзик.
"Предполагам, че това е един от страховете ми. Или поне беше досега", сподели в интервю Хофман.
"Мислех, че съм пропилял шанса си. Чувствах се сякаш не ми позволяваха да режисирам. Даваха ми да бъда актьор, но не и режисьор. Всички ние го правим – отказваме се от определени неща, защото не се чувстваме на място, когато ги вършим. Освен ако не си сред малкото, които нямат подобни страхове".

Линдзи Лоън най-сетне благодари на чичо Чарли за 100 000-те долара


Може и да й отне няколко месеца, но Линдзи Лоън най-накрая благодари на своя колега и приятел Чарли Шийн за 100 000-те хиляди долара, които актьорът й даде, за да може да покрие дълговете си. 26-годишната звезда изпратила на скандалния чичо Чарли цветя и картичка, в която му благодари за услугата. За съжаление, това се случи само дни, след като звездата от „Двама мъже и половина” изказа публично мнението си, че Линдзи е неблагодарница.
По време на интервю в предаването Entertainment Tonight Шийн изглеждаше доста подразнен от това, че Лоън дори не му е благодарила, след като й е написал тлъстия чек.

Въпреки че отказа да коментира точната сума, Чарли сподели:
"Тя го беше закъсала здраво. Разбрах това и й казах: „Ето, заповядай!” Все още чакам да получа поне едно съобщение с „Благорадя” или каквото и да е... нали се сещате?"
Източник сподели пред сайта TMZ, че Линдзи не е искала да бъде груба, а просто телефонът й е бил счупен през цялото това време. Освен това, звездата отново си навлече проблеми със закона – беше отново арестувана в Ню Йорк, а и няколко обвинения, свързани с катастрофата по-рано тази година, бяха внесени срещу нея в съда.
Двамата провокативни актьори стоплили отношенията си по време на снимките на „Страшен филм 5”. Тогава и чичо Чарли разбрал за проблемите на колежката си и решил да протегне ръка. Според New York Post Линдзи има да плаща неплатени данъци, такси и други задължения, които общо излизат в размер на 233 904 долара.

Том Круз купува на Сури къща за Коледа


Том Круз определено ще изненада за Коледа 6-годишното си момиченце Сури. Актьорът, който се разведе по-рано тази година с Кейти Холмс, ще прекара празниците с бившата си съпруга и детето им и планира да подари на малката пони и имение в Ню Йорк.
Тази седмица стана ясно, че Кейти вече е изпълнила списъка с желания до Дядо Коледа на момиченцето си, за което се е охарчила с 15 000 британски лири. Това обаче е нищо в сравнение със сумата, която Том е готов да похарчи за Сури.

50-годишният актьор от „Мисията невъзможна" планира покупката на огромна къща за милиони, където Сури да отглежда понито си и да може да складира всички скъпи играчки, които ѝ е подарил.
„Том иска да превърне тази Коледа в незабравима за Сури. Очевидно тя няма как да гледа понито в апартамента на Кейти, така че той е намерил идеалното място. Там има достатъчно пространство и за всичките играчки на момиченцето, които в момента са на склад, откакто Кейти продаде имението им в Лос Анджелис", издаде източник пред британското сп. Grazia.

16 декември 2012 г.

Обявиха принц Хари за простак на годината


Принц Хари бе обявен за звездата с най-лоши маниери в света. По-малкият брат на принц Уилям беше заклеймен и заради опетняването на аристократичния му произход и престижната му титла.
Присъдата е на Американската национална лига по младежки етикет и е окончателна за 2012 г.

Както вече е известно, престолонаследник номер 3 на короната, след баща му Чарлз и брат му Уилям, бе щракнат чисто гол с млада жена в хотел в Лас Вегас. 27-годишният червенокоско беше хванат в еротична поза зад голото момиче. Затова пък снаха му Кейт, херцогинята на Кеймбридж, беше провъзгласена за суперизтънчена за благородното държание под светлината на прожекторите.
Тейлър Суифт и Джъстин Бийбър за втора поредна година бяха титулувани като звездите с най-перфектно възпитание. Те вдъхновявали младите със своята музика, с изисканите си маниери, с благородството, с което се отнасят към феновете. В същата категория бяха похвалени още Даниел Радклиф и Мат Деймън - за позитивните модели на поведение.

Deep Purple с нов албум догодина



Легендарните рокаджии от Deep Purple ще направят страхотна изненада за феновете си. Бандата съобщи, че планира да издаде първия си албум от осем години насам.
Проектът все още няма заглавие, но ще бъде пуснат в продажба в музикалните магазини и в интернет през април. Това ще бъде един от най-добрите албуми на групата, сподели с гордост фронтменът Иън Гилан.

"Името на новия ни албум все още е под въпросителна за всички нас... Записахме нов албум, който е фантастична колекция от песни. За момента това е единственото, което можем да кажем категорично", издаде Гилън пред сайта Wenn.
Новината идва само два дни след като групата не беше включена в Залата на славата на рока при обявяването на номинациите за 2013 г. Освен Deep Purple рок динозаврите от Black Sabbath също подготвят нов албум през 2013 г.

13 декември 2012 г.

Джъстин Бийбър бил на мушката на убиец

Певецът Джъстин Бийбър е бил мишена на осъден убиец от Ню Мексико, който възнамерявал да екзекутира и кастрира канадеца, но е бил заловен от полицията миналия месец в Ню Йорк, след като сам признал плана си, преди да извърши престъплението.
Според мексиканската медия New Mexico's KRQE News осъденият с две доживотни присъди Дана Мартин – за изнасилване и убийство на 15-годишно момиче във Вермонт през 2000 г., е наел тогавашния си колега затворник Марк Стааке и неговия племенник Танър Руан да извършат убийството в Ню Йорк, където той имал участие на „Медисън Скуеър Гардън".

Дана, който бил обсебен от Джъстин, разкрил на полицията плана си да отвлекат него и бодигарда му и да ги удушат. Той заявил, че искал дори да кастрират Бийбър.
Двамата наети мъже са били арестувани, преди да достигнат до канадеца, а в скривалището им били намерени градинарски ножици.

Снимат тайно 9-ти филм за Хари Потър


Хари Потър май няма да остави британския актьор Даниел Радклиф на мира. Оказва се, че звезди от сагата за момчето-магьосник тайно участват в снимки на девети филм, съобщава в. "Сън".
Осмата лента от поредицата на Дж. К. Роулинг беше официално обявен за финал на сагата. Но в момента кипяла усилена работа в Хертфордшир. Там била засечена и Хелена Бонъм Картър, която за пореден път се превъплъщава в ролята на вещицата Белатрикс Лестранж.

Но за да видят новия филм за Хари Потър, неговите фенове ще трябва да посетят "The Wizarding World of Harry Potter" във Флорида, или един от двата строящи се развлекателни парка, посветени на училището за магьосници Хогуъртс - във Флорида и в Япония. Първият трябва да бъде открит през 2014, вторият - две години по-късно. Всъщност новата лента ще бъде кратка версия, предназначена да привлича публиката в атракционите. До момента осемте филма за Хари Потър са донесли приходи от общо 5 милиарда паунда.

Чарли Шийн дари 75 000 долара на болно от рак момиче


Холивудският актьор Чарли Шийн, известен със скандално си поведение и наркоманията, дари чек за 75 000 долара на малко момиченце, болно от рак.

След разговор с местен полицай Шийн е научил за Жасмин - 10-годишно дете на негов колега, което има поставена диагноза рак и нужда от продължително и скъпо лечение, включващо химиотерапия. На следващия ден той написал чек на стойност 75 000 долара на вече създадената асоциация в подкрепа на болното момиче.
Семейството на момичето е изключително благодарно на актьора

Дженифър Анистън бременна?


Ако Дженифър Анистън раждаше по едно дете всеки път, когато в медиите се публикува новината, че е бременна, то досега звездата от "Приятели" отдавна да е надминала семейството на Бранджелина по числен състав.
Слухът, че актрисата и годеникът й Джъстин Теру чакат бебе, най-накрая беше потвърден, но не с думи, а с дела.

Без да говори звездата от "Приятели" сама издава бременността си с начина си на хранене и обличане, твърдят медиите, цитирани от Контактмюзик.
Наскоро папараци уловили актрисата на улицата с нейния годеник, облечена в дебело палто, издут корем и по-пълни крака, необичайно за слабата фигура на красавицата.
Според близки до нея Дженифър не близнала алкохол и морски дарове дори на собственото си годежно парти. Вместо коктейли звездата пиела минерална вода, а това нямало как да остане незабелязано. Тя била и необичайно придирчива към яденето и не докоснала от любимото си суши, защото на бременните жени се препоръчва да избягват този деликатес.
Още едно доказателство за предполагаемата бременност на Джен е фактът, че актрисата е отхвърлила няколко филмови проекта. Всичко ще стане ясно съвсем скоро.

Ан Хатауей си показа най-съкровеното


Актрисата Ан Хатауей била "опустошена", след като уж случайно показа на света, че не обича да носи бикини и изложи интимните си части пред обективите на фотографите. Това се случи в понеделник на премиерата на последния ѝ филм "Клетниците" в Ню Йорк. Ан е считана за една от най-скромните звезди в Холивуд и досега не е показвала скандално поведение или облекло.
На излизане от автомобила дългата черна рокля на брюнетката се разтвори и показа повече отколкото би трябвало.

Хатауей успя да запази хладнокръвие след инцидента и се присъедини на червения килим към своите колеги от филма - Хю Джакман, Ръсел Кроу и Аманда Сийфрид.
Въпреки това тя по-късно е казала пред журналистка от списание "Vanity Fair", че е покрусена от инцидента с роклята и че не е искала да се случи така.
Думите на Ан били: "На слизане от колата роклята ми се разтвори, всички започнаха да снимат. Беше ужасно!"
Въпреки че е разстроена от случката Ан по-късно е намерила сили да се пошегува, добавяйки: "Това не е комедия, а е хит. Мисля, че следващия път когато слизам от кола, ще държа одеяло пред себе си."

11 декември 2012 г.

Кристина Агилера e умираща бабичка в Google


Ако напишете в Гугъл "dying grandparent" с изненада ще установите, че се появяват десетки снимки на певицата Кристина Агилера. И това не е шега.
31- годишната американска звезда се индексира от интернет търсачката като умираща  бабичка заради параметрите в алгоритъма на Гугъл.

Още през 2011 сайтът RadarOnline публикува статия, в която се разказва за тежкото детство на Агилера и за това как тя е била изоставена от баща си. В статията се говори за умиращите й баба и дядо (dying grandparents), които искали да я видят преди да си отидат от този свят.
Статията се завърта в интернет и става толкова популярна, че Гугъл започнал да свързва думите "Christina Aguilera" с "dying grandparent", докато не се стигнало до днешния резултат.

Деми Мур отново прелъстена и изоставена


Холивудската актриса Деми Мур отново е соло. Този път звездата бе зарязана от 26-годишния артдилър Вито Шнабъл, който й заявил, че в момента трябва да се концентрира върху кариерата си, а не върху личния живот.
50-годишната Деми се порадва на Вито за доста кратко. Артълърът бил по работа в Маями, когато актрисата долетяла при него. Вито стиснал зъби за през нощта, но на другата сутрин заявил в прав текст на Деми, че слага край на връзката им. Аргументите му били, че любовните им отношения се хранят с прекалено голяма част от времето му и му пречи на кариерата, предаде Контактмюзик.

"Вито работи здраво и гледа на търговията с произведения на изкуството извънредно сериозно. За него звездите от шоубизнеса не са нищо повече от клиенти. Той беше с Деми не защото е известна, а защото просто така се случи", разкрива близък на артдилъра, пожелал анонимност.
"Скоро обаче Вито взе да се дразни от цялата тази шумотевица около него. Където и да се появяха с Деми, изникваше батальон фотографи, които започваха да ги снимат. На Деми това й харесва, но не и на Вито. Краят на връзката им бе предизвестен още със самото й начало", добавя източникът.
Деми Мур се запозна с Вито Шнабъл в Индия - на пищно парти по случай рождения ден на Наоми Кембъл, дадено от приятеля й Владимир Доронин. Преди Вито актрисата дълго бе в депресия заради раздяла си с Аштън Къчър, който пък се хвана с доста по-младата Мила Кунис.