Страници

15 февруари 2007 г.

Том Круз и Бен Стилър ще си партнират в "The Hardy Men"

Холивудските звезди Том Круз и Бен Стилър ще участват заедно в екшън комедия, съобщава Варайъти. Круз - най-високо платеният американски актьор, и Стилър - един от най-популярните комици в Холивуд, ще си партнират в "The Hardy Men".
Сътрудничеството между 44-годишния Круз и Стилър, на 41, може да продължи и в следващия филм, който Стилър ще заснеме като режисьор - "Tropic Thunder". Двамата актьори са приятели и са работили заедно над късометражната лента "Мисия невероятна", която е пародия на "Невъзможна мисия".
Планирано е снимките да започнат през 2008 г. Филмът ще е вдъхновен от сериала "The Hardy Boys", посветен на приключенията на двама млади детективи, заели се с разкриване на загадки. Персонажите на Круз и Стилър са същите двама детективи, които обаче са понатрупали годинки и отново се събират, за да извършат последното си разследване. "The Hardy Men" ще бъде заснет от Шон Леви, режисьора на "Нощ в музея" с участието на Бен Стилър. "Нощ в музея" събра големи приходи от прожекции в Северна Америка в началото на 2007 г.
Том Круз е смятан за един от най-доходоносните за Холивуд актьори - филмите с неговото участие са донесли 2,7 милиарда долара приходи за четвърт век.
Следващият филм, в който Круз ще се снима след "Невъзможна мисия 3", е политическата драма "Lion for Lambs", продуцирана от Юнайтед артистс с участието на Робърт Редфорд и Мерил Стрийп.

Няма коментари: