Страници

15 февруари 2007 г.

"Спайс гърлс" се събират в САЩ

Облечена в рокля от кожа и палто с шарки на леопард, Виктория Бекъм вечеря с бившите си колежки Гери Халиуел (Джинджър спайс) и Ема Бъртън (Бейби спайс) и по време на вечерята в шикозния лондонски ресторант "Нобу" трите обсъдиха евентуалното възраждане на "Спайс гърлс" в САЩ, съобщи в. "Дейли мейл".
Пош Спайс очевидно вече обмисля имиджа си зад океана, след като Дейвид Бекъм подписа договор за 128 милиона долара, за да играе с лосанджелиския футболен отбор "Галакси". Контактмюзик коментира, че трите певици може би вървят по стъпките на музикантите от "Тейк дет", които през 2006 г. се събраха отново.
Малко преди вечерята Ема Бънтън участва в британското чат шоу "Ричард и Джуди" и заяви, че лично тя с радост би станала пак част от групата. Източник, близък до Виктория, коментира, че тя вижда "Спайс гърлс" като неделима част от "дебаркирането" си в Щатите. "Планът й е Халиуел и Бънтън, която очаква бебе през лятото, да убедят Мелани Браун (Скеъри спайс) и Мелани Чизхолм (Спорти спайс) да се присъединят към начинанието. Виктория ще бъде координатор заедно с бившия мениджър на Спайс гърлс Саймън Фулър".
Междувременно в. "Сън" съобщи, че американските имиграционни власти са отказали да дадат разрешение за работа в САЩ на осмината доверени бодигардове на звездното семейство, които синовете им Бруклин, Ромео и Круз приемат като свои чичовци.

Няма коментари: