Страници

15 февруари 2007 г.

Пак скандал около Ан Никол Смит

Около смърта на бившето Playboy-момичето Ан Никол Смит не минава и ден без да излезе някоя нова история за бурния й живот, пише испанският вестник ABC.
Днешната полемика тръгна от бахамския вариант на "The Tribune", на чиято първа страница бяха публикувани две снимки на Ан Никол в едно легло с бахамския министър по имиграцията Шейн Гибън. Той бе човекът, който преди време изкара на знойната Ан постоянна разиденция за Бахамските острови.
Въпреки че, на снимките Ан Никол е напълно облечена, те не оставят никакво съмнение за нагласеност. Направени са в къщата на моделката и двамата с негроидния Шейн са полегнали на легло, посипано с рози, и с устни на сантиметри едни от други току да се слеят в целувка.
Снимките са придружени от текст, в който авторите си задават въпроса дали Ан Никол е използвала секса и връзката си с министъра, за да се добере до бахамска резиденция, тъй кето по закон такава имат само тези, които имат имот на островите. При престойте си в столицата на Бахамите Насау, актрисата била отсядала винаги в една къщичка, за която се тръдяло, че е нейна собственост, придобита като подарът от предишния собственик Бен Томпъсн, с когото русото чудо излизала известно време.
Разбира се, тази история разбуни страсттите на архипелага. Лидерът на опозицията Хюберт Инграм излезе с възмутено изявление пред АР, обвинявайки Гибсън, че е нарушил законите само, за да "прави някакви безсрамни неща" с актрисата.
Междувременно докато се изясни причината за смъртта на Ан Никол Смит, продължава и борбата за бащинството върху Данелин, невръстната дъщеричка на моделката. След като се правеха многобройни спекулациите дали бащата е последният съпруг и адвокат на Ан Никол Хауард Стърн, фотографът Лари Бъркхед или принц Фредерик фон Анхалт, нейната сестра Дона Хоган съобщи под клетва, че бащинството принадлежи на покойния милиардер Джей Хауард Маршал, покойният бивш съпруг на Ана Никол. Той почина на завидната възраст от 90 години през 1990, но поради огромната обич която питаела Ан към него, била запазила банка със замръзена негова сперма.

Няма коментари: