Страници

15 февруари 2007 г.

5-ти претендент за татко на щерката на Ан Никол Смит

Ако не е достатъчно борбата, която вече цяла седмица води последният съпруг на Ан Никол Смит и нейн адвокат, Хауърд Стърн, за да получи бащинство за невръстната й щерка Данелин, то сега ще трябва да включи във войната още едни претендент. Това пише електронното издание на испанския вестник АВС.
Освен Стърн, между желаещите да поемат отговорноста за 5-месечното момиченце се присъединиха и двете последни бивши гаджета на актрисата: фотографът Лари Бъркхед и принц Фредерик фон Анхалт. Насред полемиката чии генни носи Данелин, изведнъж се намеси и името на покойния повече от 10 години милиардер Джей Хауард Маршал. Сестрата на Ан Никол, Дона Хоган съобщи под клетва, че русата фурия толкова обичала 90-годишния си предишен съпруг, че била запазила банка със замръзена негова сперма, която използвала за зачеването на Данелин.
От днес на обществената сцена се възтибири още един потенциален татко. Това стана след като Алекс Денк, бодигардът на наскоро починалата Ан Никол, обяви в една телевизионна програма, че съществува вероятност той да е биологичният баща на момиченцето. Освен признанието че освен да е охранявал знойното тяло на актрисата, е бил и нейн любовник, в интервю за "The New York Daily News" каза, че Ан Никол много пъти му била споделяла, че искала да има дете от него. Денк смятал до доказване на противното, да се счита за баща на Данелин.

Няма коментари: