Страници

8 февруари 2007 г.

Пол Маккартни е предложил 25 млн. лири на своята бивша съпруга

Пол Маккартни предложи 25 млн. лири на своята бивша съпруга Хедър, за да сложи край на войната около техния развод, съобщи "Дейли Мирър". Цитирайки различни източници, пожелали анонимност, таблоидът уточнава, че Маккартни е дал разпореждания на своите адвокати да й направят предложението, за да се избегне шумен процес.
Според близък приятел на бившия "бийтъл" той има твърдото намерение да запази личния си живот далеч от прожекторите. "Разводът продължава девети месец. Войната се превърна в умора". Британският всекидневник пише, че "миналата седмица са възстановени каналите за комуникация и са проведени интензивни разговори".
"За първи път бе споменато споразумение и през следващия месец ще бъде финализирано споразумение", подчертава "Дейли Мирър".
38-годишната Хедър Милс и 64-годишният Пол Маккартни имат дъщеря на 3 години. Те обявиха, че се развеждат миналия май след 4 години брачен живот. В края на октомври разводът се превърна във война след като британската преса публикува части от документацията по делото, в която Хедър Милс прави списък на всички форми на малтретиране на която е била жертва от страна на своя съпруг.

Няма коментари: