Страници

28 декември 2006 г.

Скарлет Йохансон иска да ограби Мадона

Скарлет Йохансон е омаяна от магнетичната фигура на Евита Перон - съпругата на аржентинския диктатор Хуан Перон, управлявал страната през петдесетте години на миналия век.
Бившата приятелка на Джош Хартнет копнее да изиграе ролята на Евита във филм или мюзикъл, но признава, че едва ли ще се справи толкова добре, колкото Мадона.
Кралицата на поп-музиката спечели Златен глобус през 1997 година за ролята си в мюзикъла "Евита", където си партнираше с Антонио Бандерас. Тогава Мадона сподели, че това е ролята на живота й и не би й се искало филмът да има друга версия.
"Още от тийнейджър се възхищавам на Евита. Когато видях мюзикъла с Мадона, признах пред себе си, че няма да се справя толкова добре", обяснява звездата от "Черната далия".
Междувременно Скарлет си блъска главата върху фундаменталния въпрос кога и в кой филм да се снима гола.
"Искам да е някоя чувствена европейска продукция. Не съм готова на всяка цена да се разголя, а да покажа себе си в правилния проект", споделя актрисата с най-красив бюст в Холивуд.
22-годишната русокоска с радост разказва как харесва тялото си и най-вече гърдите си. "Наричам ги "моите момичета", те са символ на сексуалността и женствеността ми. Харесвам се", завършва интервюто за Фимейлфърст Скарлет.

Няма коментари: